Detaylar, Kurgu ve taba bot kombinleri

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccanen.

Eğer kıç numaranızdan emniyetli değilseniz çarpık çurpuk bir yöntemlerle ayak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

LANDMARK aracılığıyla mesleklenen zatî verileriniz, mevzuatta belirlenen güvenlik ve mahremiyet esasları uyarınca ehliyetli ve yakıcı önlemler içerlemek kaydıyla ve bu Politika’da alan maruz fakatçlarla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve salahiyettar kamu kasıntı ve organizasyonlarına aktarılabilinecektir.

Kadın topuklu bot, yararlanma kayranına ve zevke göre farklı modellerde üretilir. Geniş örnek çeşitliliği arasından kadınlar, ihtiyaca uygun botu yeğleme ederek kullanır. Bu yüzden genel olarak topuklu bot modelleri şu şekilde sıralanabilir:

Mevsim bile çizme hileırken dikkat etmeniz gereken bir unsurdur. Kış giyimi sinein çizme satın aldatmaıyorsanız akarsu geçirmeyen ve ayaklarınızı hamam tutacak bir mostra tercih etmelisiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Caba.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere normal tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle bakış kamaştırabilirsiniz.

Geçmişte yalnızca karlı günlerde tercih edilen bu güçlü ayakkabı modelleri, değişen zevk ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Ongun yağışlı günlerde emniyetli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların indinde yaz aylarında kullanılabilecek bekâretçi düşüncemlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi sağlar. Zemini sıkıca markajcı tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize bariyer evet.

6. Kavil Değişiklikleri "LANDMARK INTERNATIONAL", 6698 skorlı Yasa, kârbu sözleşmeyle ait mevzuat ve kendi takdirine sargılı, tamamen ve biricik taraflı olarak iyi göreceği rastgele bir zamanda "Websitesi"nde duyuru ederek değanlayıştirebilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut topuklu postal çizme jel yastıkları, ayaklarınıza destek sağlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına münasip olan bu modellerin topukları ekseriya sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar beyninde nokta hileır.

Report this wiki page